Prestato: sterke voordelen en onmisbare tools

Woman celebrating with wine and cake, laptop with Prestato logo

Een complete Business App die MKB ondernemers gaat helpen een vijftal voordelen te behalen, met behulp van 8 slimme tools én doelgerichte ondersteuning van ons team. Dat is Prestato!

Jouw voordelen, onze beloften

Beloften zijn er om je aan te houden. Dankzij 1,5 miljoen gebruikers die soortgelijke technologie gebruiken weten we welke voordelen deze biedt en welke resultaten we je daarom kunnen garanderen. 

Meer omzet

Werf nieuwe klanten en leg bestaande klanten in de watten met geautomatiseerde marketingcampagnes. Ben steeds dichtbij je klant, overtref verwachtingen en genereer meer business.

Groter online bereik

Bereik vanuit één app meer klanten met perfect getimede acties en slim gebruik van social media en laat tevreden cliënten jouw producten of diensten promoten met online reviews. Vergroot je vindbaarheid en bereikbaarheid en breng met Prestato steeds jouw bedrijf op het juiste moment bij de juiste doelgroep onder de aandacht.

Efficiënter werken

Concentreer je op je professie en automatiseer de rest. Dan hou je meer tijd over voor het werk dat je wél graag doet. Prestato presteert, jij excelleert!

Sneller betaald

Stel in een handomdraai professionele offertes, facturen en vriendelijke betalingsherinneringen op in je eigen huisstijl en laat je klanten vervolgens met een betaallink snel en eenvoudig betalen via Ideal, PayPal of met hun creditcard. Optimaal betaalgemak, goed voor je cashflow.

Sterkere klantenbinding

Altijd en overal in contact met je klanten en op de juiste momenten extra aandacht: zo maak je van je klanten je grootste fans.

Je staat er niet alleen voor

Onze dienstverlening gaat verder dan het aanbieden van een praktisch MKB platform. We zorgen ervoor dat je doelen bereikt worden, door mee te denken over hoe je de tools binnen het platform kunt inzetten. Denk aan het mee opzetten van je account, suggesties voor succesvolle campagnes en het verbeteren van je klantbeleving.

Van eerste contact tot succesvol gebruik; in alle stappen van ons proces heb je een vast aanspreekpunt en ondersteunen we je in het optimaal gebruiken van onze tool. Een persoonlijke Account Manager is je eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat jouw doelen en onze dienstverlening naadloos op elkaar aansluiten. Ga je aan de slag? Dan zorgt je Customer Success Agent in een uitgebreide onboarding dat onze tool geen geheimen meer voor je heeft én dat je meteen aan de slag kunt door handige tips en tricks. Hang je even vast? Dan staan onze Product Expert voor je klaar om je te ondersteunen.

8 onmisbare MKB-tools

Prestato combineer 8 onmisbare tools die elkaar naadloos versterken. Elk van deze tools ondersteunt een of meerdere beloften, waardoor je direct resultaat ziet wanneer je ze inzet. De acht functies zijn als volgt:

Benieuwd naar wat onze dienstverlening voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in om een terug bel afspraak in te plannen op een datum en tijd dat het jou schikt. 

 

Plaats een reactie